fbpx
Skip to content

Over Ons

Meer weten over ons? Unitmedia is hét marketingbureau voor jouw organisatie.Dit is omdat Unitmedia de consument op de eerste plek zet, we weten namelijk als geen ander een échte connectie te maken bij de doelgroep. Daadwerkelijk organisch succes op Social media? Een groter bereik of hogere conversie? Door onze dieper begrip van de consument, marketing, cultuur en met de kracht van data maken we een connectie die ervoor zorgt dat marketing echt resultaat levert.

Over ons Unitmedia TikTok agency

Content

Marketing begint bij het produceren van content. Wij geloven dat goede content het verschil maakt voor elke organisatie. Een pakkende Tv reclame of een Instagram bericht wat viraal gaat. Content maakt het verschil. Dit is waarom wij uitgebreide opties hebben voor het produceren van foto en video content. We gaan graag tot het uiterste om de best mogelijke content voor u te produceren.

Een strategie gefocust op mensen

Bij Unitmedia focussen wij onze aanpak op mensen. Een diep begrip van psychologie en cultuur zorgt voor een praktische strategie die aansluit bij de doelgroep. We luisteren dan ook voortdurend naar de veranderende behoeftes van de consument. Met de consument voorop weten we als geen ander hoe we zo efficiënt en effectief mogelijk te werk gaan

Geen onzin, wel resultaat

Onze focus is duidelijk. Namelijk resultaten behalen voor onze partners. Hiervoor is een goed begrip van elk media platform essentieel. Waar spendeert de doelgroep de meeste tijd? Waar zijn zowel het bereik als de kwaliteit van het bereik het hoogst? Al deze factoren dragen bij aan het behalen van resultaten voor onze partners. Ook bouwen we via de gebruikte media platformen een systeem waarin alle verkregen gegevens geanalyseerd worden. Door de feedback van deze resultaten optimaliseren we voortdurend  alle processen.

Direct meer resultaten

Online meer verkopen? Wij weten hoe. Wij zorgen ervoor dat uw website meer resultaten behaalt. Meer leads, sales, afspraken of contactaanvragen? Wij garanderen een indrukwekkend resultaat. Wij gaan verder dan alleen de advertentie zelf. We kijken naar de kosten per platform en passen deze advertenties aan op basis van dit platform. Wij zorgen voor echte meetbare resultaten.

Wat we doen

Bij Unitmedia zijn we de one-stop shop voor alle marketing gerelateerde zaken. We kijken per situatie en doelstelling wat de beste weg naar succes is. Zo maken we gebruik van verschillende platforms en oplossingen om het best mogelijke resultaat te behalen. Boven alles draait Unitmedia om mensen. Ons team, jouw organisatie en jouw klanten. We zetten alles in om jouw verhaal door te vertalen naar jouw doelgroep. Door een diepere connectie met de consument, een groot begrip van media en data in te zetten bewerkstelligen we groei voor jouw organisatie.

Social media

Met een uitgebreide kennis van alle social media platformen weten we social media pagina’s om te zetten in krachtige tools. We kijken op welke manier we welk platform in kunnen zetten om het maximale resultaat te behalen

Content productie

We hebben mogelijkheden voor verschillende soorten content productie, van foto en video tot animatie. Met een unieke aanpak en een diep begrip voor cultuur en trends zorgen we dat door ons geproduceerde content werkt en resultaten behaalt.

Data & Analytics

Door data te verzamelen en te analyseren kunnen we voortdurend bijsturen waar nodig, trends spotten en resultaten visualiseren. Met een effectieve en ethisch verantwoorde manier van data verzamelen en analyseren werken we nóg effectiever

Creativiteit

We gaan de creatieve uitdaging die bij effectieve marketing komt kijken aan. Onderscheiden is opvallen. Dit is waarom wij geloven dat unieke uitingen en onderscheidende campagnes het verschil maken voor elke organisatie. 

E-commerce

Via uw online platformen meer verkopen? Wij weten hoe. Met een grondige kennis en een complete benadering bouwen we effectieve funnels die uw doelstellingen behaalt. 

Strategie

Met een data gedreven strategie en een diep begrip voor psychologie en cultuur creëren we een praktische, resultaatgerichte strategie.

Een échte connectie

We maken een daadwerkelijke connectie met de consument. Content en uitingen die opvallen en de doelgroep op een betekenisvolle manier raken zorgt voor een sterke connectie met de doelgroep en een hoge effectiviteit 

No-nonsense

We werken met één doel, namelijk groei voor onze cliënten. Dit doen we met een transparante samenwerking waarbij communicatie centraal staat en we tot het uiterste gaan om merkbare resultaten te behalen.

Laat onze marketing experts je helpen

is jouw organisatie klaar om te groeien? Laat onze marketing experts met je mee denken. Samen zorgen we dat jouw organisatie met marketing op platformen als TikTok en Instagram naar het volgende niveau groeit. Vragen of meer weten over ons? Neem contact op!