Tiktok advertenties

Bereik de juiste doelgroep en maak een connectie

Waarom adverteren op Tiktok?

Waarom tiktok advertenties? Het is simpel: TikTok is op het moment met meer dan een miljard maandelijkse gebruikers het meest relevante social media platform. Omdat het platform hard groeit verschijnen en verschillende kansen. Zoals campagnes op het platform. Op het moment is het aantal adverteerders op het platform erg beperkt, terwijl de consument meer tijd spendeert op TikTok dan op elk ander platform.

Ondanks dat TikTok advertenties relatief nieuw zijn, is het al gauw duidelijk geworden dat TikTok advertenties erg waardevol kunnen zijn. TikTok is tegenwoordig waar trends, hypes en communities tot leven komen. Door slim gebruik te maken van advertenties kunnen jouw doelstellingen behaald worden. Meetbaar meer verkopen op je website? Een grotere naamsbekendheid? Ongeacht je doel, TikTok advertenties bieden een passende oplossing. 

Creative + Campaign strategy

Unitmedia is dé partner voor TikTok advertenties

Als het gaat om het ontwikkelen van een werkende ad creative voor TikTok komt het aan op een diep begrip van het platform en de consument. Verder maken we aan de hand van tests data gedreven beslissingen. Door een dynamische werkwijze en door slimme keuzes kunnen we een hoge impact maken en de consument in elk stadia van de Customer journey raken.

Tiktok advertenties unitmedia

Gebruik TikTok advertenties voor échte resultaten

Doelgroep onderzoek

Om zo veel mogelijk resultaat uit TikTok advertenties te halen is het essentieel om te weten waar de doelgroep zich mee bezig houdt. Zo doen we een uitgebreiden analyse van wat er in de doelgroep speelt, huidige trends en effectieve ingangen naar deze doelgroep

Custom audiences

Voor een optimaal resultaat willen we natuurlijk de doelgroep zo goed mogelijk onderscheiden. TikTok verzamelt enorm veel data en daar maken we gebruik van. We gebruiken Custom Audiences om een zo relevant mogelijk publiek te creëren

Hoge engagement & conversie

Ondanks het feit dat TikTok het meest relevante social media platform is, is er op het gebied van advertenties nog maar weinig concurrentie. Het platform is erg vruchtbaar, met een verbazingwekkend hoge betrokkenheid en een indrukwekkende conversie als gevolg.

Krachtige ad creatives

We gaan verder dan alleen de technische kant van advertenties. Échte resultaten worden namelijk behaald aan de creatieve kant van de advertentie. Zo hebben we de mogelijkheid om een zeer relevante en krachtige ad creative te verzorgen die conversie stimuleert.

Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn voor succes op TikTok?

Laat onze experts vrijblijvend met je mee denken. We vertellen je graag welke opties en strategieën succes kunnen betekenen voor jouw organisatie. Maak gebruik van de volledige kracht van het belangrijkste social media platform van het moment.