Wat we doen

We bieden verschillende diensten aan. Voor veel van onze klanten combineren we deze diensten. Echter zijn ze ook los van elkaar beschikbaar. Alleen opzoek naar de productie van content? Alleen geïnteresseerd meer verkopen in je webshop? Dit is geen probleem. Neem contact op om erachter te komen wat het best bij u past.

Onze hoofddiensten

Op zoek naar iets wat hier niet precies bij zit? Geen probleem. De kans is groot dat wij dit alsnog voor u kunnen verwezenlijken. Neem hiervoor contact op

  • Social media management
  • Productie
  • E-Commerce

Bij Unitmedia zijn we gespecialiseerd in het runnen van de social media pagina's van bedrijven. Wij combineren het produceren van content met de social media pagina's van uw organisatie. We zorgen ervoor dat uw pagina's in aantal volgers en bereik groeien. We zetten uw social media platformen om naar werkende platformen die bijdragen aan uw bedrijfsresultaten.

Wij hebben verschillende productiemogelijkheden. Een bedrijfsvideo? Productvideo? Ongeacht de opdracht Wij zetten iets unieks neer. Ook voor fotografie bent u Bij Unitmedia aan het juiste adres we beschikken over fotografie van de hoogste kwaliteit. Wij weten als geen ander hoe we de meest pakkende beelden neer zetten. We werken graag met u samen om uw ideeën werkelijkheid te maken.

Direct online meer verkopen? Wij maken dit mogelijk. Bij Unitmedia weten we op korte termijn effectieve campagnes op te zetten die de gewenste resultaten behalen. Zo kunnen er bijvoorbeeld meer sales in uw webshop plaatsvinden, meer inschrijvingen, leads of contactaanvragen binnenkomen. Door onze ervaring en bijzondere benadering weten we resultaten te behalen die ver boven het gemiddelde liggen.

Door ons gemaakte content