fbpx
Skip to content

Dit is hét moment om in te zetten op TikTok

TikTok is een serieuze tegenstander voor Facebook en Instagram als het meest relevante platform. Het is de bestemming geworden voor korte video’s en heeft de regels van influencer-marketing herschreven. TikTok heeft zich in de afgelopen tijd bewezen als werkelijk alternatief voor Instagram en Facebook. 

Viral Tiktok video

Als een byte-sized versie van Youtube, korte video´s op TikTok variëren van vijf tot zestig seconden. deze zijn gevuld met humor, creativiteit en voldoende ruimte voor productplaatsing en merk promotie. Met 1 miljard maandelijkse gebruikers wereldwijd, is TikTok het social media platform voor elke leeftijd (ja, er zitten zelf senioren op). Wat nog beter is, is het feit dat de potentie van TikTok velen malen hoger is dan op andere sociale media. Het organische bereik is gigantisch en de kans om viral te gaan is hoog.

Waarom TIKTOK?

Simpel gezegd: TikTok is nu het snelst groeiende sociale netwerk in de wereld

Hoewel TikTok in het begin het land was van dansende zingers, is TikTok nu een heel universum vol unieke content niches, community’s en doelgroepen. Mensen loggen in op TikTok om kennis, entertainment, kunst, sport en alles wat je maar kunt bedenken te consumeren. Thuisblijvende moeders, fitnessgoeroes, autoliefhebbers, beauty-influencers en meer verschuiven allemaal van Instagram naar TikTok. Ongeacht de voor de hand liggende invloed van het platform, kun je het bereik van TikTok niet onderschatten. 

Viral car TikTok

Begrip van het TikTok algoritme

TikTok heeft inmiddels meer dan twee miljard downloads . Een van de meest belangrijke factoren voor dit succes is het TikTok algoritme. Het TikTok-algoritme gebruikt kunstmatige intelligentie om video-aanbevelingen te doen die zijn afgestemd op de interesses en zelfs persoonlijkheidskenmerken van de gebruiker. Deze gepersonaliseerde videofeed begint zodra de app wordt geopend, waardoor gebruikers voor een absurde hoeveelheid tijd op de app blijven. Wij weten als geen ander hoe het TikTok algoritme werkt, en wat er nodig is om video’s viral te laten gaan. Dit is waarom wij de juiste partij zijn om jouw organisatie groot te maken op TikTok.

Hoe wij jou helpen een TikTok brand te bouwen

Het bedenken en uitvoeren van je eigen TikTok marketing strategie kan lastig zijn. Natuurlijk, iemand in-house inhuren of je eigen TikTok-inspanningen afhandelen, klinkt misschien als de slimme keuze, maar blijkt toch erg lastig. TikTok beweegt razendsnel met nieuwe trends en wijzigingen in het algoritme die elke dag opduiken. Zonder een diep begrip van het algoritme en de huidige trends, riskeer je een langzame stijging naar bekendheid, of erger nog, een totaal plateau. Veel organisaties lopen er tegen aan dat de content die ze plaatsen niet presteert zoals ze zouden willen. Ons gespecialiseerde marketingbureau werkt overuren om een betere aanwezigheid, grotere winsten en snellere resultaten te garanderen.

TikTok Analytics image

Hier is de strategie die wij gebruiken

Wij creëren hoge kwaliteit video´s die uw merk in een snelle en leuke manier uitdrukken. Eenmaal als we de doelgroep volledig in kaart hebben gebracht zorgen we dat onze content de juiste connectie maakt bij deze doelgroep. 

Bereik communies over de hele wereld die u met uw merk wil aanspreken. Of het nou voor sport, fashion, auto of de honden community is, wij vinden de geïnteresseerden en stemmen uw strategie af op hun in-app-gedrag, trends en wat écht werkt.

Met onze expertise bouwen we een community en zorgen we voor een groeiend aantal volgers en bereik.

Ook samenwerkingen met influencers weten we tactisch in te zetten. We bewerkstelligen samenwerkingen die goed zijn voor beide partijen, die de community kan waarderen en waarbij er maximaal geprofiteerd kan worden.

Via TikTok de juiste doelgroep bereiken met advertenties? Wij zorgen voor een passende advertentie strategie die werkt. Door deze voortdurend aan de hand van data te optimaliseren werken we naar de beste resultaten toe

Behaalde resultaten analyseren en optimaliseren we voortdurend. Op de basis van deze analyses sturen we bij en verbeteren we resultaten. Of het nou gaat om organische content of betaalde advertenties. Wij zorgen ervoor dat we met de kracht van data het maximale resultaat behalen

Waarom werken met onze TikTok marketing agency?

Bij unitmedia maken we geen lege beloftes. We leveren resultaat

Als je klaar bent om de kracht van TikTok te benutten, laat ons dan een winnende marketingcampagne maken die het beste van je merk benadrukt. Met onze unieke inzichten en toewijding aan het creëren van content die opvalt, zullen we uw doelgroep bereiken met content die hen dwingt uw merk te verkennen. Onze aanpak implementeert een mix van creatieve en technische inzichten die niet beschikbaar zijn voor uw concurrenten. Échte resultaten behalen? Bij Unitmedia weten we hoe

Unitmedia samenwerking

Werk samen met Unitmedia

Mis dit moment niet. Zet in op de app die social media marketing verandert en bouw vandaag nog een ongelooflijke aanwezigheid op. Wij zijn jouw full-service oplossing voor TikTok influencer marketing en custom content campagnes. Met data gedreven planning en data gedreven resultaten brengen we jouw merk sneller naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact op en kom erachter op welke manier TikTok bij jou past.

Laat onze TikTok marketing experts met je mee denken

Benieuwd of TikTok wat voor jouw organisatie is? De kans is groot dat TikTok ook voor jouw organisatie het meest effectieve marketing platform kan worden. Weten hoe wij hiervoor gaan zorgen, wat de kosten zijn of hoe een samenwerking er in de praktijk uit ziet? We denken graag met je mee. Neem contact op en dan kijken we samen of TikTok én Unitmedia bij jou past.