fbpx
Skip to content

Adverteren op TikTok

waarom adverteren op TikTok?

TikTok is op het moment met meer dan een miljard maandelijkse gebruikers het meest relevante social media platform. TikTok groeit erg hard. Deze harde groei brengt kansen met zich mee. Zoals TikTok advertenties. Op het moment is het aantal adverteerders op het platform erg beperkt, terwijl de consument meer tijd spendeert op TikTok dan op elk ander platform! 

TikTok is groot geworden door haar geavanceerde algoritme wat exact leert waar de gebruiker haar interesses en behoeften liggen. Door dit diepe begrip van de gebruiker kan TikTok ook de prestaties van advertenties naar het volgende niveau tillen.

Dit is dus hét moment om de concurrentie voor te zijn en in te zetten op TikTok

Unitmedia is dé partner voor TikTok advertenties

Laat ons je helpen om TikTok te gebruiken als effectief advertentie platform. Behaal je doelen met onze uitgebreide oplossingen voor TikTok advertenties. Zo gebruiken we de productie van content en een data gedreven benadering om maximale resultaten te behalen. 

Creative + Campaign strategy

Wij geloven dat ad creative het verschil maakt

Als het gaat om het ontwikkelen van een werkende ad creative voor TikTok gaat het om een diep begrip van het platform en de consument. Verder maken we aan de hand van tests data gedreven beslissingen. Door een dynamische werkwijze en door slimme keuzes kunnen we een hoge impact maken en de consument in elk stadia van de Customer journey raken.

Als het gaat om het ontwikkelen van een werkende ad creative voor TikTok gaat het om een diep begrip van het platform en de consument. Verder maken we aan de hand van tests data gedreven beslissingen. Door een dynamische werkwijze en door slimme keuzes te maken kunnen we een hoge impact maken en de consument in elk stadia van de Customer journey raken.

TikTok advertentie video

Gebruik TikTok advertenties voor échte resultaten

TikTok zakelijk

Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn voor succes op TikTok?

Laat onze experts vrijblijvend met je mee denken. We vertellen je graag welke opties en strategieën succes kunnen betekenen voor jouw organisatie. Maak gebruik van de volledige kracht van het belangrijkste social media platform van het moment. We helpen je graag!