ABOUT US

Meer weten over ons?

Wie we zijn

Unitmedia is een content gedreven marketing agency

Marketing begint bij de consument. Wie een connectie weet te maken bij de consument wint. Bij Unitmedia weten we exact hoe we de consument moeten geven wat zij wil, op een manier die resultaat betekent. Daadwerkelijk organisch succes op Social media? Een groter bereik of hogere conversie? Met onze achtergrond in het creëren van werkende creatives bouwen we betekenisvolle communities en behalen we resultaat.

Over ons

Wat we doen

Bij Unitmedia zijn we de one-stop shop voor alle marketing zaken. We kijken per situatie en doelstelling wat de beste weg naar succes is. Zo maken we gebruik van verschillende platforms en oplossingen om het best mogelijke resultaat te behalen. Boven alles draait Unitmedia om mensen. Ons team, jouw organisatie en jouw klanten. We zetten alles in om jouw verhaal door te vertalen naar jouw doelgroep. Door een diepere connectie met de consument, een groot begrip van media en data in te zetten bewerkstelligen we groei voor jouw organisatie.

Brand Channel Management

Bij Unitmedia hebben we een full-service TikTok oplossing waarmee jouw TikTok een gegarandeerd succes wordt. Namelijk Brand Channel Management. Dit houdt in dat we  een TikTok strategie uitzetten, concepten ontwikkelen, deze produceren, verspreiden en de community managen. 

Campaign Management

Door onze achtergrond in content die werkt gaan we verder dan een like of een klik en laten we een blijvende indruk achter. Wat je doelstelling ook is, wij creëren en managen een passende campagne die de doelstellingen weet te behalen. 

Creative

TikTok is het nieuwste en meest relevante platform op de markt. Dit brengt een gigantische potentie met zich mee maar ook een aantal uitdagingen. Welke content moet je plaatsen? Wat zijn die nieuwste trends? Wat voor strategie werkt voor ons? Gelukkig kennen wij het platform als geen ander. We denken graag met je mee over werkende concepten en een passende strategie

Weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

 

We maken graag kennis en denken met je mee over jouw uitdagingen en welke stappen we kunnen ondernemen voor succes.